Welkom bij Thermen Goirle, een oase van rust in het hart van Brabant. (Reserveren verplicht!)

Thermen Goirle de sauna met de mooiste beauty en wellness faciliteiten in de directe nabijheid van Tilburg, Breda, Den Bosch en Eindhoven

Thermen Goirle zoekt een interieurverzorg(st)er

Ben je niet bang om je mouwen op te stropen en hou je van schoonmaakwerkzaamheden? Ben je een echt ochtendmens? Dan ben jij degene die wij zoeken. Dagelijks opent Thermen Goirle haar deuren voor onze gasten om 10:00. Het is van groot belang dat alles er dan tip top uit ziet en schoon is. Secuur werken met precisie is daarom belangrijk wanneer je bij ons in de interieurverzorging werken. Het interieurverzorgingsteam bestaat op dit moment uit vijf gezellige dames, maar ook een mannelijke versterking is zeker welkom. Doorgaans wordt er begonnen met een kopje koffie en een babbeltje, waarna om 6:30 (7:30 in het weekend) wordt begonnen met de diverse werkzaamheden. Het hoofd interieurverzorging maakt hiervoor een planning en deelt je in in het saunagedeelte of in het droge gedeelte (restaurant, receptie, beauty). Er is een korte pauze om 7:30 en de echte pauze is om 8:30. Om 10:00 zijn de werkzaamheden afgerond en wordt er vaak nog een bakje koffie gedaan. Nog een voordeel voor degende die graag naar de sauna gaan: wanneer je ons team komt versterken mag je buiten werktijden onbeperkt van de sauna en alle faciliteiten genieten. 

 

Op dit moment zoeken wij op alle dagen versterking voor de interieurverzorging waardoor wij gemakkelijk kunnen meedenken in persoonlijke wensen betreft dagen en uren.

 

Aarzal dus niet en laat het ons weten via management@thermengoirle.com wanneer je interesse hebt.

  

Werkzaamheden als interieurverzorg(st)er

  • Schoonmaken van het restaurant, kleedruimte, saunagedeelte, rustruimtes en receptie.
  • Schoonmaakwerkzaamheden zoals: stofzuigen, dweilen, schrobben etc.

Wat bieden wij?

  • Vroege werkdagen (doordeweeks van 6:30 tot 10:00, weekends van 7:30 tot 10:00)
  • Onbeperkt saunatoegang
  • Diverse werkomgeving
  • 1 weekenddag vrij
  • In de zomer ligt het laagseizoen (vakantieplanning)

Solliciteren

 

Dus ben jij opzoek naar een leuke baan in de wellness? Aarzel dan niet en mail je cv, motivatiebrief en foto naar management@thermengoirle.com onder vermelding van ‘vacature interieurverzorging’.