Vandaag geopend van 10.00 uur tot 23.30 uur.
Thermen Goirle de sauna met de mooiste beauty en wellness faciliteiten in de directe nabijheid van Tilburg, Breda, Den Bosch en Eindhoven

Horeca


Medewerker bar/bediening

Heb je tijd over en wil je graag bijverdienen? Bij Thermen Goirle zoeken we regelmatig gastheren en gastvrouwen. Je ontvangt gasten, maakt ze wegwijs in de sauna en helpt met serveren. De ambiance is prettig. Je collega’s zijn jong. Heb je tijd over en wil je graag bijverdienen? Ben je bereid zowel in de weekenden als in de avonden te werken? Grote kans dat je je thuis voelt bij Thermen Goirle.

Ervaren horecatoppers
Ben jij op zoek naar een leuke (bij)baan en vindt jij het geen probleem om in de avonden, weekenden en schoolvakanties te werken? Dan ontvangen wij graag een motivatiebrief met cv van jou. Gebruik hiervoor het sollicitaitieformulier en verstuur deze t.a.v. Femke Leijten.

Afwashulp

Wil je graag in de avonden wat bijverdienen? Thermen Goirle zoekt afwassers van maandag t/m vrijdag van 18:00 tot 23:00 uur.

Belangstelling? Stuur ons dan je sollicitatie met CV en recente pasfoto aan:

Thermen Goirle
T.a.v. Personeelszaken
De Schietberg 1
5051 NZ Goirle

Of je vult het sollicitatieformulier in.

Alleen sollicitaties voorzien van een CV met foto worden in behandeling genomen.
Wanneer er een vacature openstaat voor de functie waarop u reageert zal er contact worden opgenomen binnen 2 weken. In andere gevallen niet.