Welkom bij Thermen Goirle, een oase van rust in het hart van Brabant. (Reserveren verplicht!)

Thermen Goirle de sauna met de mooiste beauty en wellness faciliteiten in de directe nabijheid van Tilburg, Breda, Den Bosch en Eindhoven

Vacature Horeca

Thermen Goirle zoekt een horecamedewerker

Thermen Goirle zoekt een horecamedewerker die ons team komt versterken. Lijkt het je wat om een belangrijke pilaar binnen Thermen Goirle te worden? Lees dan verder voor meer informatie.

 

Thermen Goirle staat voor een oase van rust en optimale verwennerij voor onze gasten. Als horecamedewerker speel je daar een zeer belangrijke rol in. Je bent vaak het eerste aanspreekpunt voor gasten en voorziet hen van goede service en een glimlach in het restaurant. Dagelijks opent onze wellness om 10:00 en vanaf dat moment is het ook mogelijk on koffie en drankjes te bestellen. De keuken opent om 12:00. De horeca bestaat uit verschillende diensten en taken. Doorgaans werken we met twee ochtend diensten (10:00 tot 18:00), twee middagdiensten (12:00-20:30) en twee avonddiensten (15:00-23:30). Deze proberen we zo eerlijk mogelijk onder de horecamedewerkers te verdelen. De taken bestaan uit het opnemen van bestellingen met de handheld, het wegbrengen van de bestellingen, het maken van de bestellingen (bar) en de receptie. De dagverantwoordelijke maakt hiervoor smorgens een planning. Wat onze horeca uniek maakt is de ontspannen sfeer die er heerst. De gasten die Thermen Goirle bezoeken komen voor hun rust en ontspanning. Dat maakt het erg prettig werken. Daarnaast hebben wij veel vasten gasten die je regelmatig terug zal zien en een onderdeel van je functie is ook regelmatig (wanneer het werk dit toelaat) een praatje met hen maken en bijdragen aan het wellnessgevoel dat zij ervaren. Ons horecateam bestaat op dit moment uit ongeveer 15 medewerkers voornamelijk tussen de 25 en 35 jaar oud. Zij zullen je begeleiden in je eerste weken en zorgen voor een goede start. 

Op dit moment zoeken wij versterking voor alle dagen van de week, waardoor we flexibel kunnen meedenken in persoonlijke wensen of voorkeuren. Ook is een combinatie van meerdere functies mogelijk. De functie is zowel fulltime als parttime mogelijk.

Interesse? Aarzel niet en mail je CV en motivatie naar management@thermengoirle.com

 

Werkzaamheden horecamedewerker

·         Bar- en bedieningswerkzaamheden

·         Gastheer/vrouw

·         Mise en Place werkzaamheden

·         Op basis van kwaliteiten: leiding geven en aansturen van het horecateam, zorgen voor een goede planning en taakverdeling, voorraadbeheer

·         Optie: verzorgen van opgietsessies

·         Optie: receptiewerkzaamheden

 

Wat bieden wij?

·         Diverse werkomgeving

·         Variabel aantal uren per week mogelijk (zowel parttime als fulltime)

·         Een marktconform salaris met groeipotentie

·         Bij bewezen geschiktheid deelname aan pensioenfonds (hoger dan horecapensioen)

·         Ruimte voor eigen initiatief

·         1ste kerstdag & nieuwjaarsdag vrij

·         Sauna mogelijkheden

·         1 weekenddag vrij is jaarrond het streven

·         In de zomer ligt het laagseizoen (vakantieplanning)

 

Solliciteren?

Dus ben jij opzoek naar een leuke baan in de horeca? Zowel doordeweeks als weekenden beschikbaar? Aarzel dan niet en mail je cv, motivatiebrief en foto naar management@thermengoirle.com onder vermelding van ‘vacature horeca’.