Vandaag geopend van 10.00 uur tot 23.00 uur.

Thermen Goirle de sauna met de mooiste beauty en wellness faciliteiten in de directe nabijheid van Tilburg, Breda, Den Bosch en Eindhoven

Vacatures

Werken bij Thermen Goirle

Komen gasten bij jou op de eerste plaats? En service en enthousiasme op nummer twee? Dan heb jij talent voor Thermen Goirle. Bij ons is werk aan de winkel. In een oase van rust kun jij je vol aan de slag. Thermen Goirle kan altijd versterking gebruiken. Zo zijn wij op dit moment op zoek naar enthousiaste collega's voor:

 

Wat bieden wij?

Bij Thermen Goirle hebben we een passie. In een oase van rust in het hart van Brabant willen wij iedere gast een korte vakantie bieden. Dat doen we met ambitie, collegialiteit en een fijne werksfeer. In een prettige werkomgeving kun je veel van jezelf kwijt. Ons team telt zo’n 50 medewerkers die elk op een persoonlijke manier bijdragen aan de beleving.


Interesse?

Spreekt onze manier van werken je aan? Zie je jezelf al als een collega? Stuur ons je motivatie, pasfoto en cv.

Dit kun je mailen naar vacature@thermengoirle.com 

Of stuur een brief naar: Thermen Goirle, t.a.v. personeelszaken, De schietberg 1, 5051 NZ Goirle.

 

Kom jij op ons team versterken?

 

Werken bij Thermen Goirle

Ben je bereid zowel in de weekenden als in de avonden te werken? Grote kans dat je je thuis voelt bij Thermen Goirle. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde mensen die goed kunnen samenwerken.

Belangstelling? Stuur ons dan je open sollicitatie met CV en recente pasfoto aan:

Thermen Goirle
T.a.v. Personeelszaken
De Schietberg 1
5051 NZ Goirle

Of je vult het sollicitatieformulier in.

Alleen sollicitaties voorzien van een CV met foto worden in behandeling genomen.
Wanneer er een vacature openstaat voor de functie waarop u reageert zal er contact worden opgenomen binnen 2 weken. In andere gevallen niet.