Vandaag geopend van 10.00 uur tot 23.30 uur.
Thermen Goirle de sauna met de mooiste beauty en wellness faciliteiten in de directe nabijheid van Tilburg, Breda, Den Bosch en Eindhoven

Dat kun je wel zien dat is Thermen Goirle

 

Thermen Goirle bestaat 28 jaar. En dat vieren we met een feestweek van maandag 24 juni tot en met zondag 30 juni. En u viert mee met extra opgietingen, klankschalensessies, presentjes, een voucher met 20% korting voor je volgende bezoek en met een entreeprijs van € 12,70 per persoon.  Voor nog meer feestvreugde bezoekt u ons op donderdag 27 juni. Omdat we dan echt jarig zijn betaalt u een entreeprijs van slechts € 7,95 per persoon. Hiep hiep hoera! U bent van 10:00 tot 23:30 uur welkom bij Thermen Goirle en kunt gebruik maken van alle sauna- en wellnessfaciliteiten. Inclusief vrij gebruik van doucheproducten en scrubzout en u mag deelnemen aan opgietingen (o.b.v. beschikbaarheid).

Wilt u zeker zijn van een plekje in onze Thermen, reserveer dan uw feestdag in ons reserveringsformulier. U kunt uiteraard ook zonder reservering gebruik maken van deze aanbieding… maar (let op) vol is vol. Voor donderdag 27 juni, onze verjaardag met een entreeprijs van € 7,95 per persoon is reserveren gewenst. Dat geldt ook voor luxe barbecue op zondag 30 juni, voor € 16,50 per persoon.