Welkom bij Thermen Goirle, een oase van rust in het hart van Brabant. (Reserveren verplicht!)

Thermen Goirle de sauna met de mooiste beauty en wellness faciliteiten in de directe nabijheid van Tilburg, Breda, Den Bosch en Eindhoven

Welkom bij Thermen Goirle

Even vergeten waar je mee bezig bent, de dag van je laten afglijden en in alle rust genieten… In Thermen Goirle ontdek je een oase voor een korte vakantie. Ieder rondje is een genoegen. Reken maar op een warm welkom.

 

Altijd een aanbieding

De mooiste aanbiedingen voor wellness, beauty en sauna. Iedere keer weer valt er een mooi voordeel te behalen. Denk aan beautybehandelingen, bodywraps, massages met hotstone, hamam en nog veel meer. Zoals korting op arrangementen en unieke acties. Ontdek uw voordeel vandaag. En maak van uw dag een Thermen-Goirle-dag. 

Alles erop en eraan

Heeft  u zin in een complete en luxueuze verwendag? Dan mogen uw verwachtingen hoog gespannen zijn!

Want de arrangementen van Thermen Goirle zijn pure verwennerij.

Hamam Arrangementen

Thermen Goirle beschikt over een schitterende hamam ruimte. In dit "Turks badhuis" kunt u zich heerlijk laten wassen. U kunt kiezen uit drie arrangementen waarin het hamam wasritueel een hoofdrol speelt.

Thermen Arrangementen

Wie van de vier? Zeg het maar. Want ze zijn alle vier even goed. Met Thermen Verwendag kies je bijvoorbeeld voor een heerlijk dagje uit, Thermen Wellnessdag leent zich voor de middag en na werktijd pik je gewoon Thermen After Work of de Thermen Avondhap. Net wat je uitkomt.