Vandaag geopend van 10.00 uur tot 23.30 uur.
Thermen Goirle de sauna met de mooiste beauty en wellness faciliteiten in de directe nabijheid van Tilburg, Breda, Den Bosch en Eindhoven

Lees onderstaande tips over winterdips en je vergeet dat het winter is

Winterdips verdwijnen als sneeuw voor de zon wanneer je naar Thermen Goirle gaat. Zo is een sauna met kleurentherapie goed voor de balans in je leven. En warmte is weer weldadig voor je afweersysteem. Onderstaande tips helpen tegen alle dips. Daaag winter!


• Kleurentherapie sauna’s geven je lichaam de kans haar balans terug te vinden. Wist je dat bijvoorbeeld de kleur groen harmoniseert en daarnaast tevredenheid, rust en ontspanning brengt?  En wat dacht je van de kalmerende werking van blauw? Het is de kleur van de vrede en zorgt voor diepe ontspanning.

• De warmte in een sauna helpt je lichaam meer afweerstoffen te produceren wat weer een positief effect heeft op je  afweersysteem.

• Het saunabaden zorgt er tevens voor dat je lichaam als het ware wordt “schoongespoeld”; stofwisselingsresten en stoffen die na ziekteprocessen zijn blijven hangen worden afgevoerd en maken plaats voor ‘verse’ lichaamseigen stoffen.


• De sauna heeft een stimulerende werking op de aanmaak van endorfine; een lichaamseigen stof, die de geest ontspant en een gevoel van welzijn geeft.