Vandaag geopend van 10.00 uur tot 23.30 uur.
Thermen Goirle de sauna met de mooiste beauty en wellness faciliteiten in de directe nabijheid van Tilburg, Breda, Den Bosch en Eindhoven

Online cadeaubon bestellen

Het hele jaar door is het leuk om een verrassing achter de hand te hebben. Met een cadeaubon van Thermen Goirle doe je altijd iemand een plezier. Als bijdrage in een dagje Thermen of een (beauty) arrangement. En zeg nou zelf; Wat is er nu leuker dan iemand te verrassen met een dag genieten in een luxe en rustige omgeving?

Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf  € 20,- aan de receptie, maar u kunt ze eveneens bestellen via onze website. U betaalt veilig met ideal. Na betaling wordt u de cadeaubon de volgende werkdag naar u of naar het gewenste adres toe gestuurd (let op: tijdens de feestdagen kan het langer duren voordat de post bij u bezorgt wordt). De bon is uitsluitend geldig bij Thermen Goirle.

Bestellen vanuit België

Indien u een cadeaubon vanuit België wil bestellen, vul dan bij adresgegevens het adres van Thermen Goirle in (5051NZ, Schietberg 1, Goirle) en bij afleveradres uw adres in België waarnaar wij de cadeaubon mogen sturen.

Stap 1: Bestelling

Aantal Waarde Totaal
Bon x =
€20.-Subtotaal
Verzendkosten
Totaal
=
=
=
€  20,00
€ 3,50
€ 23,50