Bodywraps

Zeewater en –algen werken voor veel mensen geneeskrachtig en ontspannend. Dat vindt u terug in Thalgo huidverzorging. Thalgo wordt gebruikt voor gelaats- en lichaamsbehandelingen. Wilt u in zee gaan met deze parel van de huidverzorging?

Thalasso Therapie algenpakking (detox, reinigende pakking)

  • Algen zijn zeeplanten die veel actieve bestandsdelen van de zee in hun cellen hebben opgeslagen. Vitamines, mineralen en sporenelementen zijn voor het menselijk lichaam erg belangrijk, omdat ze onder andere lichaamsprocessen op gang brengen. De algenpakking van het merk Thalgo bevat zeer effectieve werkstoffen die het lichaam aanzetten tot ontgifting. De behandeling is ideaal als toevoeging op een detoxkuur. Voorafgaand met een lichaamspeeling.

Ter kennismaking nu voor € 39,50

Naast onze Thalasso Therapie algenpakking bieden wij de volgende seizoenspakkingen aan:

Beauty & Care Cacao pakking (detox, reinigende pakking)

  • Theobromine, een cacao molecule, zorgt ervoor dat de lipiden verbinden en helpt dus bij het verwijderen van ongewenst vet. De hoge concentratie aan mineralen, voornamelijk magnesium, is essentieel om de spierspanning in het lichaam te behouden.

Beauty & Care Franse rode klei pakking (zuiverende pakking)

  • Een zuiverende pakking. Deze pakking is ontgiftend, zuiverend, verzorgend en verzachtend voor de huis. Ook is deze pakking goed voor de bloedcirculatie. Deze pakking is geschikt voor een normale, gevoelige of droge huid.

Beauty & Care Franse Gele klei pakking (mineraal rijke pakking)

  • Deze pakking is 100% natuurlijk en is mineraal rijk. Door de rijkdom aan mineralen herstelt deze klei de zuurstoftoevoer naar de cellen, het versterkt de huis, het ontgift, maakt de huid gladder en verwijdert onzuiverheden door zijn peelende effect. De pakking is geschikt voor een onzuivere, normale of gevoelige vette huid. 

Beauty & Care Eucamint (gelpakking)

  • De eucamint gelpakking bevat voedende Argan olie en is geschikt voor ieder huidtype. Argan olie is rijk aan essentiële vetzuren en anti-oxidanten. Ze beschermen tegen UV straling, uitdroging en versoepelen de huid. Verrijkt met het kruidig aroma van eucalyptus en mint.

Beauty & Care Opium (gelpakking)

  • Opium gelpakking bevat voedende Argan olie en is geschikt voor iedere huidtype. Argan olie is rijk aan essentiële vetzuren en anti-oxidanten. Ze beschermen tegen UV straling, uitdroging en versoepelen de huid. Verrijkt met het oriëntaals en kruidig aroma van opium.

Beauty & Care Lavendel (gelpakking)

  • Lavendel gelpakking bevat voedende Argan olie en is geschikt voor iedere huidtype. Argan olie is rijk aan essentiële vetzuren en anti-oxidanten. Ze beschermen tegen UV straling, uitdroging en versoepelen de huid. Verrijkt met het bloemig kruidig aroma van lavendel. 

Ter kennismaking nu voor € 39,50