Bodywraps

We starten de behandeling met een scrub van het gehele lichaam. Over de scrub wordt de pakking aangebracht. Vervolgens wordt u ingepakt in een warmtedeken om de opname van de pakking te verbeteren.

Thalasso Therapie algenpakking (detox, reinigende pakking)

  • De zee is een enorme bron van actieve werkstoffen. Deze werkstoffen worden al eeuwenlang gebruikt om het lichaam te verzorgen. Algen zijn van nature rijk aan vitamines, mineralen en sporenelementen. De algenpakking, van het merk Thalgo, bevat specifieke werkstoffen die het lichaam aanzet tot ontgiften. Deze behandeling is ook ideaal om te combineren met een detoxkuur. De pakking is geschikt voor een normale tot vochtarme huid.

Ter kennismaking nu voor € 39,50

Naast onze Thalasso Therapie algenpakking bieden wij de volgende seizoenspakkingen aan:

Beauty & Care Cacao pakking (detox, reinigende pakking)

  • Bijna iedereen is er dol op: chocolade! Chocolade, of eigenlijk cacao, is zelfs goed voor lichaam en geest. Cacao bevat onder andere theobromine. Dit versterkt de kleine bloedvaten van de huid en verbetert hierdoor de doorbloeding. De huid en onderliggend weefsel zal er gezonder uit gaan zien. De cacao pakking is daarnaast rijk aan magnesium. Magnesium heeft een ontspannende werking op de spieren. Hierdoor komt u volledig ontspannen uit de behandeling. De pakking is geschikt voor normale tot vettere huid.

Beauty & Care Franse rode klei pakking (zuiverende pakking)

  • De rode klei pakking is een 100% natuurlijke montmorilloniet klei. Deze klei is van nature rijk aan veel mineralen waaronder magnesium en mangaan. Magnesium heeft een ontspannende werking op de spieren. Hierdoor komt u volledig ontspannen uit de behandeling, versoepelt het de gewrichten en het verzacht de huid. Mangaan stimuleert de microcirculatie en geeft de huid daardoor een enorme energieboost! De pakking is geschikt voor een normale tot droge huid.

Beauty & Care Franse Gele klei pakking (mineraal rijke pakking)

  • De gele klei pakking is een 100% natuurlijke illiet klei. Deze klei is van nature rijk aan verschillende mineralen, maar vooral zink en selenium. Ons lichaam maakt zelf geen zink aan, het is namelijk een sporenelement. Zink is in ons lichaam belangrijk voor de opbouw van eiwitten en een goed werkend immuunsysteem. Voor de huid heeft zink vooral een kalmerende werking. Daarnaast heeft selenium een peelend effect op de huid. De pakking is geschikt voor een normale tot vochtarme huid.

Ter kennismaking nu voor € 39,50