Lichaamsanalyse Zone Blauw

Maak kennis met Werner van Loon van Zone Blauw. Zone Blauw is een frisse en jonge praktijk. Na een rijke carrière als chef-kok is hij de laatste 10 jaar steeds actiever gaan verdiepen in wat voeding kan betekenen voor je gezondheid.
Hierbij raakte hij geïnteresseerd in de blauwe zones. Dat zijn een aantal afgebakende gebieden op de wereld waar de bewoners substantieel ouder worden dan op de rest van de wereld. Er wonen ook relatief veel 100-plussers. Bovendien zijn de bewoners tot op hoge leeftijd gezond, gelukkig en vitaal.

Vanaf heden beschikbaar op vrijdag*: een uitgebreide lichaamsanalyse bij Thermen Goirle in samenwerking met Zone Blauw! Met een professionele lichaamsanalyse monitor (Tanita MC-500) word jouw lichaamsvet %, visceraal vet %, spiermassa, lichaamsvocht, spierkwaliteit en je metabolische leeftijd gemeten. Aansluitend krijgt u uitleg over de meting, documentatie van de meting en een vrijblijvend advies over vitaliteit naar aanleiding van uw meting. Om hier gebruik van te maken, kunt u online een reservering plaatsen, zo weet u zeker dat Werner tijd heeft voor u! Nieuwsgierig geworden? Neem snel een kijkje op de website van Zone Blauw.

-Lichaamsanalyse van € 32,50 nu ter kennismaking voor €20,00

*Andere dagen op aanvraag mogelijk, neem hiervoor contact op met Zone Blauw