Alle 10 goed

Tien redenen om naar Thermen Goirle te gaan:

1. Dagverse producten
Onze chef heeft zo zijn eisen. Daarom werkt de keukenbrigade met vers vlees, verse vis en verse groente. Die worden dagelijks vers ingekocht. En dat proeft u.

2. Meeste faciliteiten van Brabant
Bij ons vindt u bijvoorbeeld een sneeuwcabine, sahararuimte of een laconium waar je in kunt liggen. Iedere vergelijking met andere sauna’s in Brabant kunnen wij glansrijk doorstaan.

3. Vakbekwaam personeel
Bij Thermen Goirle zijn alle medewerkers opgeleid in het saunavak. Zij zijn gastheer en gastvrouw bij uitstek en worden regelmatig bijgeschoold. Bij ons staat een team voor u klaar.

4. Saunameesters
Onze saunameesters hebben een vast dienstverband en zijn meester in hun vak. Zo zijn zij expert in lollyen en opgieten. Zij zijn uw aanspreekpunt en houden toezicht.

5. Schone omgeving
Hygiëne is een ander woord voor lekker schoon. En daar werken wij dagelijks aan. Als randvoorwaarde voor uw saunaplezier.

6. Ruime parkeergelegenheid
Zoeken naar een parkeerplaats? Bij ons parkeert u gewoon voor de deur. Niet in de wijk.

7. Het echte saunagevoel
Bij Thermen Goirle komen echte saunaliefhebbers. En dat geeft een bijzonder gevoel. Saunagevoel. Niet te verwarren met dagjesmensen en attractieparken.

8. 30 jaar ervaring
Sauna-ervaring en ervaring met sauna. Die ervaring hebben wij van de grond af aan opgebouwd. Niet opgekocht.

9. Uw wensen staan centraal
Van Thermen Goirle mag u meer verwachten. Naast sauna bieden wij u beauty en wellness. Laat ons weten wat uw wensen zijn.

10. Brabantse gezelligheid
Het gevoel van hier. Door mensen van hier. Voor gasten van hier en uit het hele land. Waar vind je dat nog?