Nieuws

Nieuws is er bij ons in geuren en kleuren. Groot nieuws, ditjes en datjes en minder belangrijk nieuws…. Via de website houden wij u op de hoogte. Een soort nieuwsdienst van Thermen Goirle. Actualiteiten kunt u zo op de voet volgen.

Opgieten, dat kunnen ze, onze saunameesters. Elvi, Kristy, Mike en Carlo doen allemaal mee aan het Nederlands kampioenschap. Alleen spelen zij niet thuis maar uit. Ze zitten natuurlijk helemaal goed in de wedstrijd als jij ze komt aanmoedigen. Kun je meteen genieten van het opgieten. Waar precies?

  • Mike Krijgsman op zaterdag 23 maart om 12:00 uur in Thermen Houten
  • Kristy Gomez y Gamero op zaterdag 23 maart om 18:15 uur  in Thermen Houten
  • Carlo van den Broek op donderdag 28 maart om 17:00 uur in Sauna Bodycare Apeldoorn
  • Elvi Pompe op zaterdag 20 april om 14:30 uur in Spa Wellness Lomm

Thermen Goirle schrijft geschiedenis. We gaan terug naar het jaar 1991. De ambities waren er. Maar de verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen. Wie had ooit gedacht dat hier een van de mooiste thermen van Nederland zou komen te staan? Het aantal bezoekers liegt er niet om. Een bezoek aan Goirle staat garant voor een geweldige dag. Zo ongeveer alles wat je je maar wensen kunt, vind je hier. Van hamam tot sneeuwcabine. Goirle is the place to be. Welkom.

Ik ben Werner van Loon en uw nieuwe chef-kok bij de Thermen Goirle. Na een ruime ervaring als (chef) kok in de horeca in Tilburg en omgeving, ben ik terecht gekomen in HET wellness centrum van midden Brabant. Ik ben zeer gecharmeerd van de persoonlijke en gemoedelijke sfeer die in deze sauna aanwezig is. Samen met het keukenteam zijn we van plan een nieuwe weg in te slaan, die aansluit bij de wellness en het veranderde tijdsbeeld.
Wij zullen eerlijke en pure gerechten gaan serveren, waarbij het product centraal zal staan. De menukaart zal 5 keer per jaar aanpassingen krijgen . Bovendien hebben we wekelijks nieuwe gerechten buiten onze kaart, waarbij we rekening houden met wat er in het seizoen voor handen is. Ondanks dat de filosofie van de keuken iets zal veranderen, willen we graag dat Thermen Goirle een gemoedelijke plek blijft om te vertoeven. Mocht u iets bijzonders willen, u kunt altijd vragen naar het keukenteam en wij zullen proberen zo goed mogelijk uw wens  te vervullen.  
Ik hoop u snel te mogen begroeten bij Thermen Goirle!

Met culinaire groeten,
Werner van Loon

zaterdag 7 en zondag 8 maart:
Speciaal opgietweekend Thermen Goirle!

Bent u toe aan ontspanning en wilt u eens echt verwend en verrast worden? Kom dan naar het opgietweekend van Thermen Goirle!

•    Ieder uur een (thema)opgieting;
•    Meerdere klankschalensessies;
•    Meerdere opgietingen met berkentakkenmassage (Vihta’s);
•    Verschillende andere specials!

Wij hopen u te mogen verwelkomen bij ons opgietweekend!

Team Thermen GoirleHimalaya kristalzoutsteen cabine

Ontspannen bij een behaaglijke temperatuur, rustgevend licht met Indiase sferen en druppelend zout water. De hoge zoutconcentratie werkt heilzaam op de luchtwegen. Welkom in de Himalaya kristalzoutsteen cabine.

Voor de diehards onder onze gasten
Even een saunabad nemen op een andere temperatuur, je zinnen verzetten, op nieuwe gedachten komen. Onze nieuwe 90 °C cabine inspireert. U vindt de cabine naast onze nieuwe Himalaya kristalzoutsteen cabine.

De klankschalensessie komt oorspronkelijk uit de Himalaya. Al duizenden jaren worden klankschalen door de monniken gebruikt om uit te drinken, uit te eten en om door middel van een klankschalenritueel te mediteren. In Thermen Goirle gaan wij aan het eind van de herfst beginnen met het geven van klankschalensessies. In deze Herfstweek geven wij u vast een voorproefje. Een klankschalensessie is een diepe ontspanningssessie, waarbij verschillende schalen met verschillende toonhoogten worden aangeslagen. Deze schalen produceren klanken die lang door blijven klinken en trillingen die het water in uw lichaam, 70% van uw lichaam, aan het trillen brengt. Door het gebruik van prachtige rustgevende muziekinstrumenten wordt u in een nog diepere ontspanning gebracht.

Doordat iedereen bij de klankschalensessie persoonlijk een korte, innerlijke massage ontvangt met de klankschalen, is beperkt toegang bij deze sessie, waardoor we genoodzaakt zijn met een reserveringssysteem te werken. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Zorg dat u erbij bent! Telefonisch reserveren voor deze sessies is niet mogelijk.

Thermen Goirle beschikt nu ook over een schitterende Hamam ruimte.

In dit “Turkse badhuis” kunt u zich heerlijk laten masseren.

U kunt kiezen uit drie massages:

Mini Hamam massage (30 minuten) voor € 35,50

Klassieke Hamam massage (45 minuten) voor € 47,50

Deluxe Hamam massage (60 minuten) voor € 62,50

Bij alle behandelingen wordt het gehele lichaam gescrubt, zodat de dode huidcellen verwijderd worden. Vervolgens wordt het lichaam ingezeept met olijfzeep. Bij de Klassieke Hamam massage worden rug, nek en schouders gemasseerd met schuim. En bij de Deluxe Hamam massage worden ook de benen, voeten en het hoofd onder handen genomen. Zo’n massage met korting pakt altijd goed uit. Reserveren kunt u ter plekke (let op: vol is vol) of telefonisch 013 534 19 49.