Opgietingen en klankschalensessies

Dagelijks bieden wij diverse belevenissen aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een klankschalensessie of opgieting. De belevenissen zijn dagelijks op wisselende tijden op basis van beschikbaarheid. Reserveren is uitsluitend mogelijk aan de receptie.

Een extra dimensie aan het sauna rondje

Uw saunabeleving wordt uitgebreid met een opgietritueel. De opgietsessies worden meerdere keren per dag voor u uitgevoerd. Nadat u heeft plaatsgenomen in de Aufguss cabine legt de saunameester u uit wat er gaat gebeuren.

Door het opgieten van water of ijs, met verschillende aroma’s, ontstaat er een heerlijke geurende damp in de cabine. De saunameester wappert de verdamping met een handdoek over de gasten. De opgieting geeft een dieptereiniging van de huid en elk aroma heeft zijn kenmerkende en mooie eigenschappen. 

Bij Thermen Goirle is er elke dag om: 13.00 uur, 15.00 uur, 17.00, 19.00 uur en 21.00 uur een opgieting. 

Klankschalensessie

Tijdens een klankschalensessie wordt er gebruikt gemaakt van verschillende klankschalen en andere instrumenten. De geluiden die hiermee geproduceerd worden raken je op een prettige en rustgevende manier. In een klankschalensessie ervaar je niet alleen de fysieke en mentale uitwerking van de verschillende instrumenten, maar ook de intensiteit van de stilte tussen de klanken. De sessie kan helend werken bij klachten als: slapeloosheid, lichaamspijnen, burnout, rouwverwerking en trauma’s.   

Wij verzorgen dagelijks een klankschalensessie om 17.45 uur (reserveren aan receptie, kosten €2,50 p.p.