Overnachten in de regio

Dagje Thermen Goirle, overnachten in de regio

Lekker weg in Brabant? Maak er meteen een korte vakantie van! Na een heerlijk dagje Thermen Goirle kun je aansluitend overnachten in een van de onderstaande prachtige locaties. (Noodzakelijk om zelf met de betreffende locatie contact op te nemen voor beschikbaarheid en reserveren)

Boutique Hotel Stella Suites

Op nog geen 5 minuten rijden vanaf Thermen Goirle vind je Boutique Hotel Stella Suites, voorheen bekend als Huize Stella. De monumentale Art Nouveau villa is verbouwd tot een uniek boutique hotel met 8 luxe suites. Elk met een eigen interieur passend bij de stijl van dit prachtige pand. Romantisch, warm en sfeervol. 

De rust en ontspanning die is ingezet bij Thermen Goirle kunt u met gemak voortzetten bij Stella’s. Alles staat daar in het teken van genieten en ontspannen, het zal u dan ook aan niets ontbreken.

Speciaal voor onze gasten kunt u met een korting van wel 10% op de suite prijs bij Stella’s overnachten. U hoeft daarvoor alleen even te bellen met Stella Suites op 013-7200819 en te benoemen dat u gebruik wilt maken van de samenwerkingskorting met Thermen Goirle.

Klooster Nieuwkerk

Dagje Thermen Goirle, nachtje Klooster Nieuwkerk Goirle

Klooster Nieuwkerk Goirle beschikt over twintig prachtige hotelkamers die met gevoel voor stijl ingericht zijn: gerenoveerd met oog voor de geschiedenis én voor het heden, waardoor alle kamers van alle luxe zijn voorzien. Elke kamer heeft een eigen intieme sfeer gekregen met mooie zachte kleuren. Geen kamer is hetzelfde waardoor elke overnachting een unieke ervaring wordt.

Klooster Nieuwkerk beschikt over negen luxe tweepersoonskamers die zijn voorzien van eigen badkamer en sanitair. De overige elf kamers maken gebruik van centrale sanitaire voorzieningen op de gang. Deze kamers beschikken uiteraard wel over eigen wastafels. Van deze elf kamers zijn er twee eenpersoonskamers en negen tweepersoonskamers. Alle kamers zijn uitermate smaakvol ingericht en bieden een ongekende rust. De stilte en de mate van donkerheid maken dat gasten hier een bijzonder rustgevende nacht doorbrengen.

Op vertoon van je kassabon van Thermen Goirle ontvang je 12 % korting op een overnachting bij Klooster Nieuwkerk. Bel Klooster Nieuwkerk Goirle voor meer informatie: (013) 53 02 510

Bed & Breakfast Klein Beek

Wilt u na een ontspannen dagje bij Thermen Goirle nog langer genieten op een bijzonder mooi en rustig plekje, dan bent u bij 
Bed & Breakfast Klein Beek op het juiste adres!

Op ongeveer 10 minuten rijden (7,5 km) vindt u onze prachtige landelijke B&B in het pittoreske Hilvarenbeek met drie prachtige, maar ook verschillende themakamers.

Kiest u voor Heaven, Music of Old Dutch?

Alle drie de kamers hebben een eigen toilet, douche en eigen terras en op de kamer kunt u ook nog nagenieten met ons assortiment aan drank.

In de ochtend wordt u verwend met een heerlijk ontbijt en na dit ontbijt kunt u nog een wandeling maken door de mooi aangelegde tuin.

Vanuit de B&B is het centrum van Hilvarenbeek goed bereikbaar en in de omgeving kunt u genieten van mooie natuurwandelingen of fietstochten

Hierna kunt u genieten van een heerlijk diner in een van de heerlijke restaurants die Hilvarenbeek kent of natuurlijk van een avondje wellness bij Thermen Goirle.

De B&B kamers zijn eenvoudig te boeken via de website van Klein Beek!

Villa pastorie | Bed en breakfast en meer!

Wie Tilburg zegt, zegt Piushaven. En wie Piushaven zegt, zegt Villa Pastorie  een uniek en verrassend plekje aan het Tilburgse water. Villa Pastorie is als het ware de huiskamer van het havengebied, een bijzonder ontmoetingspunt dat op vele manieren gebruikt kan worden.

Bed en breakfast, restaurant, hotel: op Villa Pastorie is niet één stempel te drukken. En eigenlijk is dat ook niet waar het om draait. Bijzonder overnachten, lekker eten, verrassen: dáár gaat het om. Villa Pastorie biedt daar de perfecte entourage voor.

Villa Pastorie neemt haar gasten mee naar een wereld waar ontspannen en beleven centraal staan. Een wereld waar bezoekers worden omgeven door een vlekkeloze gastvrijheid, een verfijnde inrichting en een gezellige sfeer. En dat alles binnen een rustig en stijlvol kader.